Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.

Příspěvky - Fosfor

1
Města / Re: Praha
02. červenec 2012, 20:00:20 odpoledne
neslo by pouzit toto:
http://jizdnirady.idnes.cz/praha/zjr/?l=217+-+Bus&f=And%C4%9Bl&t=Dejvick%C3%A1&wholeweek=true&ttn=PID&submit=true&af=false&lng=C
Neni nutne zjistovat cisla, staci nazev. Vnitrek vypada +- pravidelne, tak by to snad mohlo i jit naparsovat.

Jinak, ty cisla v tom tvym odkazu sou fakt naky zahadny...
2
Města / Re: Praha
17. listopad 2010, 17:21:12 odpoledne
Citace: jiri.lipar  17. listopad 2010, 15:57:02 odpoledne
Ahoj, nevím jestlit to sem patří popřípdě mě odkažte na správné vlákno v jiné diskuzi na tomhle fóru. Ale nevím včem je problém, naistaloval jsem si pid, funguje, akorád mi to nevyhledává žádné spoje třeba ze zastávy rychta na háje. Můžete mi poradit jestli je chyba u uživatele, popřípadě jak vyhledávat správně a nebo v aplikaci.Děkuji za odpověď


Ahoj,

Rychtou myslis Rychtu v Ricanech? Pokud ano, tak tam nejezdi "normalni" PID, ale 300 a 400 spoje, ktere v programu PID nevidim :-/ Predpokladam tedy, ze tam nejsou a tvuj spoj timto programem nenajdes. Jestli se pletu, prosim opravte mne:)

Zdravim,
Fosfor
3
Města / Re: Praha
04. říjen 2010, 15:09:11 odpoledne
Ahoj, i ja dekuju:) Normalne nepisu a nadale opet psat nebudu, ale jsem tu, sleduju a (byt potichu) dekuju za kazdej update :)
4
Vylepšení programu / Re: Určování směru
01. červenec 2010, 12:00:19 odpoledne
Citace: Jan  30. červen 2010, 14:33:27 odpoledne
Když se dívám kudy který spoj jezdí (položka menu: Jízdní řády), bylo by pěkné, kdyby byly zastávky za sebou, tak jak se to píše na zastávkách autobusu. V mobilu je mám podle abecedy (Olomoucký jízdní řád DPMO). To se pak těžko představuje, kudy ten autobus vlastně jede.
Dá se to nějak nastavit?
Díky


Ahoj,
v Pražském j.ř. to jde, předpokládám, že je to všude stejné. Musíš si ale zobrazit "zastávkový j.ř." a z něj nějakou linku, ne se zaseknout na výběru zastávky, který je z důvodů snadnějšího vyhledávání řazen pseudoabecedně (T9 řazení). "Zastavkový j.ř." volím takto: menu -> j.ř. -> vybrat typ a označení linky -> vybrat zastávku (ze seřazeného seznamu) -> zvolit směr -> zobrazení "zastávkového j.ř." -> kliknutím na nějaký čas odjezdu se zobrazí trasa linky.
Snad jsem pomohl a snad to neni v Olomouci jinak :)

BTW: ta volba nasledující zastávky je opravdu nepraktická. Jak tak ale čtu jaký vylomeniny se v těch řádech vyskytují, asi to opravdu nebude jednoduchý. A co třeba zobrazovat postupně vzdálenější a vzdálenější zastávky až do shody? Vygeneroval by se tím pro výběr směru seznam většího počtu zastávek a byla by větší pravděpodobnost, že budu nějakou znát. Navíc by mi to vždycky zobrazilo nejkratší spojení těch 2 zastávek, který jsem vybral (hodnoceno počtem zastávek). Příklad:
- mam tramvaj se zastávkama 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, která jezdí do kolečka (ty okružní, bo jaxeto:)
- vybíram zastávkový j.ř. ze zastávky 3
- na výběr směru to zobrazí zastávky 2, 4 (jako teď), taky 1, 5, 7, 6, ale už ne znova 6 a 7, protože už v seznamu jsou
Je to trošku složitější, ale na používání by to mohlo bejt celkem intuitivní. Snad jsem to popsal pochopitelně;) Kdyby ne, můžu klidně dovysvětlit:)

Zdravím,
Fosfor
5
Města / Re: Praha
01. červenec 2010, 11:41:28 dopoledne
Citace: peskat  01. červenec 2010, 11:26:34 dopoledne
Klasicky pres pc mi to neslo nainstalovat. Az po vlozeni aplikace do mobilu na pametovku a pak to spustit z pametovky.
Ale diky moc,jako vzdycky za aktualizovani MHD a ruznych jinych rad.


Hi,
nepise ti to neco jako: "Java Virtual Machine Launcher: Failed to load Main-Class manifest attribute from..." ? To by znamenalo, ze mas soubory jar asociovany s PC javou a ne s instalatorem do mobilu. Osobne to tak mam a instaluju: LMB -> Otevrit v programu... -> Nokia Application Installer

Tak snad ti to pomuze:)
Zdravim,
Fosfor

PS: dik za jizdni rady, je to super:)