Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.

Příspěvky - fatman

1
Vylepšení programu / Re: Vylepšení pro dotykové displeje
01. únor 2011, 20:54:14 odpoledne
Citace: Mirus  24. leden 2011, 13:29:44 odpoledne
Teď mám HTC Touch2 a je to špatenka . Sice řády otevřu , ale veškeré vyhledávání musím dělat přes klávesnici a potvrzovat výběr . To je velice nepraktické , když má HTCéčko dotykový displej . Než to naťukám a napotvrzuju , tak mi autobus nebo trolejbus ujede .

Stáhni si VolDpad - namapuje to na tlačítka pro ovládání hlasitosti šipky nahoru dolů, potvrzení je 2x rychle za sebou dolů (neboli doprava). S tímhle se to dá používat celkem dobře.
http://beemer.sesma.eu/en/voldpad.htm
2
Vylepšení programu / Re: Vylepšení pro dotykové displeje
20. červen 2010, 17:40:12 odpoledne
Ono to celkem v pohodě funguje se soft. klávesnicí, ale stále mám prolém: HTC Touch2 (QVGA displej, WM 6.5), vyzkoušena 2 různá Java prostředí. Pokud se vypsaný jízdní řád, seznam zastávek, etc. nevejde na displej, dostanu se jak sw klávesnicí, tak tlačítky na ovládání hlasitosti, přemapovanými na šiky (program VolDPad) na položky pod spodní hranou (vypisují se mi konečné zastávky), ale displej se neposune. Takže např. u jízdního řádu u středního písma nepřečtu nic po 20. hodině (nejmenší písmo je dost nečitelné). Kdyby se nějak podařilo vyřešit posun displeje (posuvník vpravo je nefunkční), bylo by - aspoň pro mne - vyřešeno. Nebo v horním řádku zopakovat aktuální řádek, na kterém stojí kurzor.
Edit: Tak beru zpět, v JBlend to funguje, blbne to v Esmertec Jbed.