MHD Pardubice

Založil mpetrm, 09. březen 2008, 13:25:37 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

mpetrm

Chyby v JŘ např. u č. 10 ze zast. Hlavní nádraží není druhý směr a směr na Hlavní nádraží - Hypernova není žádný spoj za celý den. Již jsem vše asi pětkrát přeinstaloval, ale nechodí to. U některých spojů není čas, jakoby nejezdili za celý den.

thorin

Vzhledem k tomu, že nejsem z Parudbic a ani nepoužívám místní MHD, nemohu si ověřit, kdy který spoj jede ve skutečnosti. Podle dostupného schematu má zastávka Hlavní nádraží pro linku 10 v každém směru jiný název, ve druhém se jmenuje Hlavní nádraží, Hypernova. Program MHD v mobilu tyto zastávky nepovažuje za stejnou zastávku a proto zobrazuje jízdní řády možná matoucím způsobem. Napište mi, který spoj konkrétně je dle vašeho názoru zobrazován špatně.

Simir007

mpetrm má pravdu..

Na stanici hlavní nádraží staví jen busy do stanice univerzita; Některé spoje avšak končí na hlavním nádraží a když chtějí jen směrem do ostřešan, vyjedou z hlavního nádraží sice ve stejný čas, jako je v aplikaci, ale na hlavním nádraží cestující dovnitř nepouští (má tam jen jakousi točnu) a první zastávka spoje je tak hlavní nádraží, hypernova

yxcvb

U jakéhokoliv datumu mi aplikace píše že linka č.1 a 18 nejede a taky že ze zástavky Nemošická nic nejede (taky při nastavení jakéhokolic data).

Smudlik

No schází mi přestupy ale hledal jsem linku číslo 2 a vůbec jako by nejezdila i když to je blbost :(((

Smudlik

Citace: yxcvb  27. říjen 2008, 13:21:40 odpoledne
U jakéhokoliv datumu mi aplikace píše že linka č.1 a 18 nejede a taky že ze zástavky Nemošická nic nejede (taky při nastavení jakéhokolic data).

Mně to neukazovalo linku2 zkus novou verzi tam se to ukazuje OK i ta jednička z té zastávky

kaluzman

Dobrý den,
v JŘ Pardubic mají některé spoje linky č. 5 chybně uvedenu konečnou stanici.

Například pro den 1.1.2009: Ve 12, 13 i 14 hodin by se měl zobrazit odjezd linky č. 5 ze zastávky "Sakařova" vždy v 17, 37 a 57 minut dané hodiny, konečná stanice by měla být "Dukla,točna", ale místo toho některé spoje mají uvedenu konečnou "Třída míru".

Na http://www.dpmp.cz/jr-08-09/linka5.htm je "papírová" verze JŘ kde jsou všechny spoje a není zde žádná poznámka o změně konečné stanice. (1.1. platí JŘ pro neděli.)

S pozdravem
Kaluž

Guppy

Zdravím, dneska jsem objevil malou chybku. Ani jeden spoj pro 5.9.2009 nemá minutové odjezdy, pouze hodiny ( např. spoj č. 3 ze zastávky Lázně Bohdaneč, točna ).....

Divil

Já myslím, že problém je ve víkendových datech všech linek obecně. Taky jsem teď při pokusu o vyhledání spojení "narazil". Víkendové jízdní řády pravděpodobně pro všechny linky (zkoušel jsem jich teda jenom několik) nejspíš v poslední verzi dat chybí.  :(

thorin

V datech, která mám k dispozici, chybí jízdní řády pro sobotu. Stejná chyba je i v datech v Idosu. Pokusím se co nejdříve získat doplněná data.

Guppy

Tak na stránkách MHD Pardubice je od včerejška opravená verze :-), která funguje i o víkendech.

Smudlik

Jj došlo k opravě protože byli chyby i v některých spojích ve všedních dnech. A taky došlo k dodání označení zastávek s automatem pro jízdenky, kde bych místo značení Z dal J, marně jsem hledal nejdřív vůbec o co jde  ;D

thorin

V datech, která mám k dispozici, jsou zastávky vybavené automatem na jízdenky označeny symbolem, který se standardně používá pro označení zastávek na znamení. Tento symbol sice mažu, ale teď jsem na něj zapoměl. V příští verzi se toto matoucí označení snad již vyskytovat nebude.

Nahoru