Liberec

Založil hagrid, 08. únor 2008, 15:38:23 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

jerrymungo

Je mi to jasný, liberecký dopravní podnik má času dost. Ale jízdní řády těch nočních linek se objevily už i na webu DPML.

Arialblack

Zdravím,

jenom se chci poptat, zda už dorazili z DpmL nová data pro platnost j.ř. od 01.09.2010. Vím, je to až od zítra, takže dopravní podnik má ještě času dost, ale přeci jen se chci poptat, zda už dorazili, či nikoliv

thorin

Uz jsou na strankách. Doufám, že tam nebude moc chyb.

Arialblack

Jojo, už jsem si všiml a hned to stáhnul. V rychlosti jsem koukal, že až skončí výluka na l.5 a 11, tak zase bude nutná aktualizace dat. Děkuji mnohokrát. Na chyby jsem zatím moc nekoukal. Zatím mě šlo o to, aby fungovali spoje, odjezdy a aby alespoň pracovní dny byly v pořádku. :-)

jerrymungo

Dobrá a rychlá práce, dík! J.

Arialblack

Zdravím.

Chtěl bych se poptat, zda by nešlo vrátit opět l.11. Výluka je sice plánovaná do konce září, ale l.X5 a X11 vyjedou naposledy v sobotu a v neděli už mají jezdit tramvaje v celé své trase. Časy by se měli podle všeho vrátit na původní hodnoty před výlukou.

Jinak bych chtěl upozornit na jednu chybičku v nové verzi 0.9.45. Když si v jakékoliv aplikaci dám ODJEZDY nebo NAVAZUJÍCÍ ODJEZD, tak už nejde klávesa zpět. Pořád mě to nabízí ty odjezdy z vybrané zastávky. Ani jí tam nemůžu změnit. Takže buď to vždycky vypnout a zapnout a nebo přes hlavní obrazovku. A bylo mě řečený, že právě některý telefony reagují na klávesu zpět jako na vypnutí aplikace.

Arialblack


thorin

24. září 2010, 11:22:16 dopoledne #52 Last Edit: 24. září 2010, 11:29:34 dopoledne by thorin
Protože dochází ke změnám i od 1. 10., bude k dispozici nová aplikace až s platností od 1. 10. Začátkem příštího týdne ji nahraji na stránky. Bohužel mi dělá problémy, pokud je více změn v krátkem odstupu za sebou a dělat aplikaci platnou jenom 5 dní mi připadá zbytečné.

Děkuji za upozornění na chybu - v další verzi by již měla být odstraněna.

EDIT: Nakonec jsem aplikaci na těch 5 dní udělal a je k dispozici zde:
http://www.mhdvmobilu.cz/liberec0910.zip

jerrymungo

Díky i za tu pětidenní aplikaci a za celkovou péči, kterou věnuješ všem stránkám a aktualizacím.

Arialblack

Děkuji za všechny aktualizace, ale co jsem zjistil v nejnovější verzi, tak Vám tam hlásí, že linka č.51 NEJEDE. Ve skutečnosti jede

thorin

Děkuji za upozornění. Už by to mělo být opravené.

Arialblack

30. září 2010, 01:26:57 dopoledne #56 Last Edit: 30. září 2010, 01:29:55 dopoledne by Arialblack
Děkuji, jinak by to mělo být v pořádku. Ještě jsem pořádně nekoukal, ale bude to o.k. :-)

Jinak nešlo by i u liberecké verze udělat platnosti jako u pražské verze? Když ten spoj jede denně, tak zda by tam nešlo dát JEDE DENNĚ místo JEDE OD 1.10.2010 DO 31.12.2015 a nebo když to jede v pracovní dny, tak tam dát jen JEDE V PRACOVNÍ DNY místo JEDE OD 1.10.2010 DO 31.12.2015 V PRACOVNÍ DNY. To v té pražské verzi mě příjde jednodušší a hlavně přehlednější. Nebo jestli tento způsob je pro Vás složitější.
Každopádně děkuji za případné info

Arialblack

Chtěl bych se zeptat, zda nová verze aplikace (0.9.46) má vliv na funkčnost ve starších typech mobilních telefonů. Známý má telefon NOKIA 2330c a tato verze mu nejde nainstalovat. Hlásí to: NEPLATNÁ APLIKACE. Předchozí verze (0.9.45 a nižší) tam doteď šly nainstalovat a ta nejnovější už nejde. Nevíte, co s tím může být?
Děkuji

Arialblack

A dneska jsem zjistil, že i na NOKII 6300 nejde nainstalovat verze 0.9.46 (MHD Liberec). Starší verze nainstalovat jdou

thorin

Zkuste, prosím, zda na těch telefonech funguje aktualní verze PID:
http://www.mhdvmobilu.cz/pid.zip
Abych věděl, zda je chyba čistě v aplikaci nebo v kombinaci aplikace s určitými daty.

V aplikaci jsem provedl pouze drobnou změnu, která by sama o sobě rozhodně neměla mít vliv na kompatibilitu s libovolným telefonem.

Předpokládám, že oba telefony patří do Series 40. Potřeboval bych zjistit, zda je chyba pouze u některých telefonů Nokia Series 40 nebo u všech.

Nahoru