MHD v mobilu fórum

Diskuse => Kompatibilita => Téma založeno: chlapec.1 12. duben 2009, 22:36:03 odpoledne

Název: Iphone
Přispěvatel: chlapec.1 12. duben 2009, 22:36:03 odpoledne
Ahoj chtěl bych pochvalit za super práci na programkách na jízdní řády používal sem je pořád je to super vc , ale teď sem prodal telefon a koupil si iphona a chtěl bych poprosit kestli taky bude rozšíření na tenhle typ telefonu ?  ma ho teď celkem dost lidí a co sem se bavil všichni by tuhle možnost uvítali protože iphone(bohužel) neumí javu :(
tak bych chtěl poprosit jestli by byla nějaka moznost a čas si pohrát i s rozšířenim kompatibility na Iphone :) diky moc za odpověď ;)
Název: Re: Iphone
Přispěvatel: thorin 14. duben 2009, 22:20:44 odpoledne
Situace s Iphone je trochu složitější. Nejzavážnější problém asi je, že Iphone nevlastním, tudíž nemám možnost něco moc testovat. Každopádně základem Iphonu jsou online služby. Proto se také Iphone prodává společně s neomezeným datovým tarifem. Myslím si, že pro vás bude výhodnější používat Idos. Určitě funguje i na Iphonu a máte tam vždy aktuální data.
Název: Re: Iphone
Přispěvatel: chlapec.1 15. duben 2009, 19:27:17 odpoledne
Ano to je sice pravda , ale Váš program je mnohem lepší, než idos dobře se v něm vyznám , a jsem na něho zvyklej :) a ne všichni máme ten neomezenej tarif no :(
Název: Re: Iphone
Přispěvatel: ottecko 27. srpen 2009, 00:41:25 dopoledne
mÁm dotaz   :) jakto že jizdni rady nejdou na samsung s5230 (mně nešly)chtěl bych vedět jestli jít mají nebo jen ja sem blbej ???prosim odpoved!!
Název: Re: Iphone
Přispěvatel: dark.key 01. březen 2011, 16:50:21 odpoledne
Dobrý den,

chtěl bych upozornit lidi co používaj iPhone, že existuje program PDF reader Lite a většina dopravních podniků má svoje jízdní řády v pdf. takže si stačí jenom stáhnout pdf přes tento program do telefonu a je vystaráno. používám pro Liberec a Prahu - metro a autobusy (nepoužívám datovej tarif) a těch 10 vteřin navíc než najdu následující spoj mě nijak nevadí.

jinak javu apple nepodporuje, protože vychází z jazyka C (ten taky nepodporuje) protože je to bezpečnostní riziko, a stejnak by to muselo běžet přes emulátor, takže celkem nic user friendly.