Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.

Příspěvky - Vylik

1
Potvrzuji, že stačilo smazat konfigurační soubor a verze 0.9.43 z 12. 10. 2009 pro MHD Plzeň, opět funguje k plné spokojenosti. Ještě jednou díky za nasměrování a pomoc při řešení tohoto problému :-)
2
Díky za nasměrování, smazal jsem konfigurační soubor a ptá se to na zadání datumu, protože verze je platná od 19. 10. 2009. Po tomto datumu napíšu jak to dopadlo, ale mělo by to snad fungovat bez problémů :-)
3
To bylo první, co mě napadlo. Zkoušel jsem to několikrát, ale bohužel nepomohlo. Měl jsem uloženou v PC předchozí verzi, ta funguje bez problémů. Novější verze vždy hodí chybu při spuštění a jediná možnost je ukončení programu.
4
Po instalaci verze 0.9.43 z 12. 10. 2009 se při spuštění programu objeví hláška: javax.microedition.rms.RecordStoreException: error opening record store file. Předchozí verze funguje bez problémů. Nevíte čím to může být? Díky za každou radu :-)