Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.

Témata - Kartac

1
Města / České Budějovice
04. duben 2011, 07:52:01 dopoledne
Narazil jsem na chybu u linky č. 13 v aktualizované verzi. Právě linka 13 se měnila a tady zůstaly stejné časy jako v minulé verzi. Nekontroloval jsem celý, jen v čase které potřebuji a nesouhlasí se současným novým jízdním řádem.
2
Vylepšení programu / MHD České Budějovice (v. 0.9.38)
10. prosinec 2007, 13:33:38 odpoledne
Měl bych jen poznámku, zda by v menu ODJEZDY nebylo možné, aby se výsledky řadily podle času a ne dle linek jako je to teď. Zdálo by se mi to praktičtější, pokud si dám vyhledat odjezd, abych viděl vzestupně: čas - linku - směr. Nyní je: linka - čas - směr a je nutno se proklikávat pro nalezení požadovaného spoje, nehledě na to, časy jsou přeházené z důvodu řazení podle linek. Jinak je vše OK, chyba, kterou jsem tu uváděl už se neopakovala, takže asi nějaký vrtoch nebo nekorektní instalace.
3
Vylepšení programu / Chyba 0.9.38 MND Ceske Budejovice
05. prosinec 2007, 01:27:35 dopoledne
Nevím jestli to patří do této sekce. Narazil jsem na tento prográmek a vyzkoušel v telefonu Siemens ME75. Funguje to dobře až na to, že pokud si v menu vyberu odjezdy, tak at zadám jakýkoliv čas, aplikace skonci s kritickou chybou: java.lang.NullPointerException: null a mám možnost ji pouze ukončit.