Zobrazit příspěvky

Tato sekce Vám umožňuje zobrazit všechny příspěvky tohoto uživatele. Prosím uvědomte si, že můžete vidět příspěvky pouze z oblastí Vám přístupných.

Příspěvky - PavelSalom

1
Ostatní / Re: Aktualizace jízdních řádů
21. listopad 2007, 18:59:19 odpoledne
Citace: thorin  31. srpen 2007, 15:07:13 odpoledne
Chcete být informováni emailem v případě, kdy dojde k aktualizaci jízdních řádů vašeho města? Pokud ano, tak stačí postupovat podle následujícího návodu.

1) Pokud ještě nemáte vytvořený účet na tomto fóru, tak se zaregistrujte. Při registraci musíte zadat svoji emailovou adresu.

2) Přihlaste se do fóra.

3) Na hlavní stránce fóra klikněte na "Aktualizace jízdních řádů".

4) Na další stránce klikněte na název toho města, ve kterém vás zajímají jízdní řády. Postup lze opakovat i pro více měst.

5) Na stránce s vláknem příslušného města klikněte na nápis "Upozornit". Zobrazí se dialogové okno, kde potvrdíte, že chcete zapnout zasílání upozornění kliknutím na tlačítko "Ok".

6) Pokud chcete zasílání informací zrušit, proveďte to samé. V závislosti na aktuálním stavu se vás dialogové okno zeptá, zda chcete zasílání upozornění zapnout či vypnout.

7) Pokud chcete zobrazit seznam vláken, kde vám jsou zasílany informace o nových příspěvcích, klikněte nahoře na nápis "Editace profilu" a na následující stránce klikněte vlevo na "Upozornění a email". Z této stránky můžete také zrušit zasílání informací na email.

Vlákna v sekci "Aktualizace jízdních řádů" jsou zamčená a běžní uživatelé do nich nemohou přispívat. K diskusi o jízdních řádech jednotlivých měst slouží sekce "Města".