Iphone

Založil chlapec.1, 12. duben 2009, 22:36:03 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

chlapec.1

Ahoj chtěl bych pochvalit za super práci na programkách na jízdní řády používal sem je pořád je to super vc , ale teď sem prodal telefon a koupil si iphona a chtěl bych poprosit kestli taky bude rozšíření na tenhle typ telefonu ?  ma ho teď celkem dost lidí a co sem se bavil všichni by tuhle možnost uvítali protože iphone(bohužel) neumí javu :(
tak bych chtěl poprosit jestli by byla nějaka moznost a čas si pohrát i s rozšířenim kompatibility na Iphone :) diky moc za odpověď ;)

thorin

Situace s Iphone je trochu složitější. Nejzavážnější problém asi je, že Iphone nevlastním, tudíž nemám možnost něco moc testovat. Každopádně základem Iphonu jsou online služby. Proto se také Iphone prodává společně s neomezeným datovým tarifem. Myslím si, že pro vás bude výhodnější používat Idos. Určitě funguje i na Iphonu a máte tam vždy aktuální data.

chlapec.1

Ano to je sice pravda , ale Váš program je mnohem lepší, než idos dobře se v něm vyznám , a jsem na něho zvyklej :) a ne všichni máme ten neomezenej tarif no :(

ottecko

mÁm dotaz   :) jakto že jizdni rady nejdou na samsung s5230 (mně nešly)chtěl bych vedět jestli jít mají nebo jen ja sem blbej ???prosim odpoved!!

dark.key

Dobrý den,

chtěl bych upozornit lidi co používaj iPhone, že existuje program PDF reader Lite a většina dopravních podniků má svoje jízdní řády v pdf. takže si stačí jenom stáhnout pdf přes tento program do telefonu a je vystaráno. používám pro Liberec a Prahu - metro a autobusy (nepoužívám datovej tarif) a těch 10 vteřin navíc než najdu následující spoj mě nijak nevadí.

jinak javu apple nepodporuje, protože vychází z jazyka C (ten taky nepodporuje) protože je to bezpečnostní riziko, a stejnak by to muselo běžet přes emulátor, takže celkem nic user friendly.

Nahoru