Hradec Králové

Založil kzhk, 18. květen 2008, 00:51:04 dopoledne

« předchozí - další »
Dolů

kzhk

Ve starém fóru jsem objevil, že program existuje i s daty pro Hradec Králové - proč není k disposici ke stažení? Jízdní řády se tady neměnily od roku 2005... Ale v brzké budoucnosti se měnit asi budou, dokončuje se tady dopravní terminál. Nešlo by aspoň tu starou verzi zveřejnit?

thorin

Tu starou testovaci verzi je mozne stale stahnout:
http://thorin.wz.cz/hk.zip

Nicmene jsou to stara data a neni k tomu zadna zaruka.

Co se tyce oficialni (a aktualni) verze, tak to zatim vypada spatne.

kzhk

Děkuju za ochotu - ale nějak se na mém SE K800 k datům nedostanu - aplikace mně padá. Ale je pravda, že jízdní řády se tady asi budou letos měnit (po třech letech) - tak kdyby pak byly k disposici nové jízdní řády...  ;)

emar

K dnesnimu dni zadne nove zpravy o radech v HK? Diky za info! HonzaM

honzaj

Dobrý den,

podle všeho to vypadá, že podpora aplikace FS SW s JŘ v HK skončila k 31.12.2016 (http://dpmhk.cz/cs/jizdni-rady-mhd-hradec-kralove-do-mobilniho-telefonu). Bylo by možné, prosím, zauvažovat o (znovu)zprovoznění Vaší verze aplikace? Předem Vám děkuji.

thorin

Dobrý den, z mé strany by to nebyl problém. Zkuste se s vaším požadavkem obrátit přímo na dopravní podnik. Pokud budou ochotní poskytnout data, tak aplikaci s temi to daty vytvořím. Předpokládám ale, že ukončení podpory "hloupých" telefonů má nějaký důvod. Pokud se jedná o krok ze strany dodavatele programu (FS Software), tak by moje aplikace mohla být pro dopravní podník možností, jak tento "výpadek" nahradit. Pokud ovšem má dopravní podnik pocit, že cestující již "hloupé" telefony nepoužívají, tak je těžko budu přesvědčovat o opaku. Pokud se na ně obrátí několik uživatelů již nepodporvané aplikace pro "hloupé" telefony a informuje je o možné alternativě, mohlo by to mít šanci na úspěch.

Nahoru