Praha

Založil thorin, 20. červen 2007, 21:59:07 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

Richard

Tak mně v pohodě funguje na telefonu Nokia 3110 Clasic. :) :)

dawe

Cau, tak ta Praha se zda byti super :-)
Cekal jsem ze to bude vetsi - nechapu jak mohla byt Nokia omezena na min jak 160kB. Snadna rada ale je neinstalovat aplikaci pres ten jejich program, ale treba pres BT, nebo to proste nejak do telefonu dopravit jako soubor. Takhle jde i aplikace co ma 10MB (CzechMap).

yon

Na SE P1i slape nadherne. Dik moc :-)

Tom

Ptal jsem se na možnou spolupráci ohledně JŘ v mobilu (Praha). Bylo mi sděleno, že nedávno se měl DP Praha dohodnout s ROPIDem za jakých podmínek budou data poskytovat. Myslím, že by bylo vhodné je opět zkusit kontaktovat. DP asi nejlépe přes http://www.dpp.cz/kontakty/dotaz/, příp. ROPID ropid@ropid.mepnet.cz nebo tel. 234 704 525.

Prográmek je výborný pomocník a už mnohokrát mi dobře pomohl. Doufám, že tedy od září bude připravena další aktualizace.

thorin

Aktualizována data s platností od 1. 9. 2008.

Link: http://thorin.wz.cz/pid.zip

thorin

Aktualizována data s platností od 6. 10. 2008.

Link: http://thorin.wz.cz/pid.zip

Richard

Mám problém, nová říjnová aktualizace mi nejde rozbalit. Zkoušel jsem několik programů, ale pořád mi to po rozbalení hlásí chybu a tím pádem mi to napíše jako neplatnou aplikaci. Když tak mi někdo poraďte čím to mám rozbalovat.

thorin

Mně to jme rozbalit i nainstalovat bez problémů. Možná, že se jen špatně stáhnul ten zip soubor, zkuste ho tedy stáhnout znovu.

Richard

Tak jsem na to přišel, chyba byla u mně v bytě, konkrétně v mezičlánku mezi židlí a klávesnicí ...  :D  Již mi vše funguje jak má.

mili

Díky za PID, jak probíhá aktualizace dat? Musíš si je stahovat a parsovat ručně?

thorin

Aktualizována data s platností od 12. 11. 2008.

Link: http://thorin.wz.cz/pid.zip

Tom

Prosím prosím aktualizaci k 14.12.2008  ;D

thorin

Z technických důvodů zatím nebude aktualizace k dispozici. Nedaří se mi převést data, kvůli svátkům je v nich moc výjimek. Předpokládám, že to buď časem vyřeším nebo se to vyřeší samo.

Tom

A jaký je momentálně stav? Hodlá za DP někdo spolupracovat nebo zase dělají mrtvého brouka? Znám se s jedním člověk co dělá v DP na jízdních řádech. Pokud bys napsal své požadavky ohledně dat, pokusil bych se to s ním prokonzultovat a najít nějaké řešení.

thorin

Stav je asi stále stejný. Přiznám se, že moc nevím, co můžu dělat. Mužeš to skusit prokonzultovat a pak dej vědět výsledek. Požadavky ohledně dat mám dva: abych je dokázal přečíst (pomocí programu) a aby zde byly informace o jedntolivých spojích (zastávkové jízdní řády nestačí, potřebuji vědět, v jakých časech projíždí daný spoj jednotlivé zastávky).

Nahoru