Nokia 6300 problém s verzí 0.9.43 z 12. 10. 2009 MHD Plzeň

Založil Vylik, 15. říjen 2009, 19:36:24 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

Vylik

Po instalaci verze 0.9.43 z 12. 10. 2009 se při spuštění programu objeví hláška: javax.microedition.rms.RecordStoreException: error opening record store file. Předchozí verze funguje bez problémů. Nevíte čím to může být? Díky za každou radu :-)

thorin

Zkuste aplikaci kompletne odinstalovat a pote znovu nainstalovat.

Vylik

To bylo první, co mě napadlo. Zkoušel jsem to několikrát, ale bohužel nepomohlo. Měl jsem uloženou v PC předchozí verzi, ta funguje bez problémů. Novější verze vždy hodí chybu při spuštění a jediná možnost je ukončení programu.

thorin

Nejsem si vedom  zadne zmeny od verze 0.9.42 do verze 0.9.43, ktera by mela zpusobovat zrovna toto chovani.

Vypada to na problem s bezpecnosti. Program si zapisuje do pameti nastaveni konfigurace (velikost pisma apod). A tato chyba by mohla znamenat, ze nema opravneni pro pristup k teto pameti. Rozhodne mne ale nenapada, jak to resit.

Vylik

Díky za nasměrování, smazal jsem konfigurační soubor a ptá se to na zadání datumu, protože verze je platná od 19. 10. 2009. Po tomto datumu napíšu jak to dopadlo, ale mělo by to snad fungovat bez problémů :-)

thorin


Vylik

Potvrzuji, že stačilo smazat konfigurační soubor a verze 0.9.43 z 12. 10. 2009 pro MHD Plzeň, opět funguje k plné spokojenosti. Ještě jednou díky za nasměrování a pomoc při řešení tohoto problému :-)

TONY

Mělo by tady stačit smazat ten .jad soubor a dát tam jen .jar? Já jsem smazal ten .jad a píše mi to stále to samé.

TONY

Zkusil jsem to znovu a jde to, nechápu to, protože jsem vše udělal stejně, ale hlavně že tak, díky za rady a díka za program, je super!

Lolla

prosím o radu Nokia 6600 Slide hlásí chybu při MHD Plzeň java/lang/ClassForma tError: Bad exception handler found děkuji za radu

thorin

Citace: Lolla  04. leden 2010, 06:48:00 dopoledne
prosím o radu Nokia 6600 Slide hlásí chybu při MHD Plzeň java/lang/ClassForma tError: Bad exception handler found děkuji za radu


Přiznám se, že moc netuším, co může takovou chybu způsobit. Zkuste aplikaci kompletně odintalovat a poté znovu nainstalovat, přípdaně zkuste restartovat telefon. Pokud tyto postupy v kombinaci mezi sebou nepomůžou, napište mi co nejpodrobněji postup, jakým aplikaci do telefonu instalujete a jak ji zpouštíte.

Tento model bohužel nemám k dispozici, takže na něm aplikaci nemohu vyzkoušet.

TerkaP

Tato verze mi nejde stáhnout do mobilu, respektive mi to v mobilu hlásí že "Soubor je poškozený". Předchozí verze normálně fungovala. Nevíte, v čem je problém?

Nahoru