Jihlava

Založil Richard, 24. březen 2008, 15:08:45 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

Richard

Psal jsem e-mail Dopravnímu podniku Jihlava zda-li by neposkytli data pro jízdní řády MHD v Jihlavě. Odpověděli mi, že kontaktovali autory programu a tak by mne zajímalo za jak dlouho by mohl být jízdní řád MHD v Jihlavě k dispozici? Samozřejmě za předpokladu, že došlo k dohodě s DPmJ ...

mechatronik

Dobrý den,
stáhl jsem si jízdní řád pro Jihlavu a bylo v něm velmi krátké časové rozmezí, nyní mi program napíše že jsem mimo datum a nepustí mě dále...

thorin

Bohužel nemám k dispozici data od dopravního podniku. Tato data nicméně nejsou ani v Idosu. Až budu mít data k dispozici, tak aplikaci na stránkách aktualizuji.

Ondra

Dobrý den,
snažil jsem se dnes stáhnout si nové jízdní řády pro jihlavskou MHD platné od 1. 4. 2010, ale zdá se mi, že se v něm nacházejí staré časy (časy např. nesouhlasí s časy na IDOSu ani na zastávkách). Nevím, kde vznikl problém, zda ne v podkladech poskytnutých DP, ale moc bych přivítal, kdyby došlo k nápravě. Předem díky!

thorin

Dobrý den,

já si myslím, že aplikace zobrazuje správná data. Alespoň souhlasí s těmi, které jsou k dispozici na stránkách dopravního podniku. Idos obsahuje zatím stará data. Co se týče vylepených jízdních řádů na zastávkách či skutečných odjezdů spojů, tyto údaje nemám jak zjistit.

Pokud by aplikace opravdu zobrazovala stará data, zkuste ji kompletně odstranit a poté znovu nainstalovat.

Ondra

Dobrý den,

máte pravdu a já se tímto omlouvám za irelevantní připomínku. Data jsou správná; na nesprávnost jsem usuzoval díky podobnosti se starými daty v mnou sledovaném časovém období (byla avizována jiná změna jízdních řádů, než ke které reálně došlo).

Přesto díky za reakci!

BobBeesheq

Dobrý den. Chtěl bych upozornit na již skončenou platnost jízdního řádu tohoto města.

Nahoru