Oblíbené spoje

Založil jicr777, 06. srpen 2007, 09:33:03 dopoledne

« předchozí - další »
Dolů

jicr777

Velice užitečnou funkcí by bylo menu Oblíbené spoje, kam by si uživatel mohl přidat své nejčastější výpisy z jízdních řádů. Jako definitivní a dokonalé řešení této funkce bych viděl možnost přidat všechny 3  typy výpisu (Jízdní řády, Spoje, Odjezdy).

V praxi: Pan Novák každý den potřebuje najít spoj z práce. Protože končívá v různou dobu. :) V oblíbených si tedy uloží "Odjezdy ze zastávky Fakčenkov" a nemusí se dokola proklikávat v menu.

thorin

Už jsem o něčem takovém uvažoval, nicméně v dohledné době to neplánuji. Ale možná časem.

Džany

Ahoj. Oblíbené spojení na jedno kliknutí by byla fakt veliká přednost tohoto perfektního prográmku. Představoval bych si to tak, že po puštění programu hned v základním menu bych dlouze přidržel třeba klávesu "1" a hned by se mi rovnou ukazalo moje oblíbené spojení. A kdyby se potom dalo jedním kliknutím hned obrátit směr, tal by to bylo nejjednodušší. A o přestupech, když není přímě spojení jdu napsat vedle  8) Děkuji.
(Zatím se mi to povedlo nainstalovat na Siemens C55, M55, MC60 a C65 Samsung X680 bude následovat ::) )

novakm

Ahoj.
  Chtel jsem se zeptat, zda se zmenila ta pasaz s "dohledné době to neplánuji" :) Pridat fci oblibene by bylo podle me vazne super a jeste by to vylepsilo uz tak dost dobry nastroj...

thorin

Bohužel se zatím nezměnila :(

Voldik

Zdravím, taky moc děkuji za program a taky se ptám, zda se ta ona pasáž nějak změnila.

Osobně si myslím, že to nemůže být po programátorské stránce velký problém uložit si do paměti třeba pět oblíbených spojů. A lidé by to zcela určitě uvítali. Opět nepochodíme?  >:(

domenico

Zdravím,

předně děkuji za super program, který je jednoduchý a velice užitečný.

Přidávám se ke skupině zájemců o oblíbené spoje :-)

Chtěl jsem se zeptat, zda se situace nějak změnila nebo jak vypadá budoucnost tohoto vylepšení.

Za odpověď předem moc děkuji.

Ať se daří ;-)

Nahoru