Samsung S8000 Jet-prosba o radu

Založil Lenka, 11. únor 2011, 21:45:55 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

Lenka

Ahoj, prosím o pomoc. Mám telefon Samsung S8000 Jet a jízdní řády mi v mobilu nejdou spustit (v mobilu je mám pod názvem plzen3.zip). Nevíte, prosím, někdo, co s tím? Děkuju

Arialblack

zkus ty jízdní řády nejdřív rozbalit. To bude asi to, proč Ti to nejde :) S největší pravděpodobností bude stačit soubor s příponou *.jar

Lenka

Děkuji za odpověď. Zazipovaný soubor jsem podle rady rozbalila, stáhla jsem si do mobilu program s příponou jar, ale nefungovalo mi to, tak jsem zkusila přidat i program s příponou jad, ale nefunguje mi to ani tak. Když to chci v telefonu otevřít, ukazuje se mi Nepodporovaný typ souboru. Vůbec nechápu, jak je to možné :-(. Nemohlo by to být třeba také tím, že mi program s příponou jar nejde otevřít ani v počítači?

Arialblack

13. únor 2011, 20:39:38 odpoledne #3 Last Edit: 13. únor 2011, 20:41:58 odpoledne by Arialblack
v PC Ti určitě otevřít nepůjde. Mě to nejde taky. Možná by to šlo, kdyby jsi měla v PC nějaký JAVA doplněk. Tyto soubory jsou většinou převážně dělaný pro mobilní telefony, které podporují JAVA aplikace.

EDIT:
A nemá SAMSUNG nějaký program v mobilu na instalaci JAVA aplikací? Já s tímto mobilním telefonem nemůžu sloužit. Ale co vím, tak na pár typů SAMSUNGŮ jsem jízdní řády známým nenainstaloval (bylo to tak 50:50)

thorin

Se Samsungy je problém.

Program se dá nainstalovat z počítače, ale postup je trochu složitější. Dá se vygooglovat, ale nemám to vyzkoušené (nemám k dispozici ten telefon).

Možná to půjde nainstalovat z webu - zkuste v telefonu otevřít adresu
http://www.mhdvmobilu.cz/m
a vybrat "jar" u Plzně, zda se to třeba nenainstaluje.

angel.devil001

Na Samsung S800 Jet jízdní řády jde naistalovat snadno (teda celkem:)), stačí soubor s příponou .jar, zip soubory to nevezme,takže se to musí nejdřív v počítači rozzipovat. Aby ale v Jetovi fungovaly java aplikace je třeba mít naistalovanej nákej prográmek na to, já používám Offline instalátor a jsem s nim maximálně spokojená:). Bohužel už neznám odkaz na ten prográmek, mám ho uloženej v počítači, tak musíte hledat na internetu, až ho najdete, stáhnete si zazipovaný soubor kde bude i českej návod co a jak udělat.

Nahoru