Samsung S8000 Jet-prosba o radu

Založil Lenka, 11. únor 2011, 21:45:55 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

Lenka

Ahoj, prosím o pomoc. Mám telefon Samsung S8000 Jet a jízdní řády mi v mobilu nejdou spustit (v mobilu je mám pod názvem plzen3.zip). Nevíte, prosím, někdo, co s tím? Děkuju

Arialblack

zkus ty jízdní řády nejdřív rozbalit. To bude asi to, proč Ti to nejde :) S největší pravděpodobností bude stačit soubor s příponou *.jar

Lenka

Děkuji za odpověď. Zazipovaný soubor jsem podle rady rozbalila, stáhla jsem si do mobilu program s příponou jar, ale nefungovalo mi to, tak jsem zkusila přidat i program s příponou jad, ale nefunguje mi to ani tak. Když to chci v telefonu otevřít, ukazuje se mi Nepodporovaný typ souboru. Vůbec nechápu, jak je to možné :-(. Nemohlo by to být třeba také tím, že mi program s příponou jar nejde otevřít ani v počítači?

Arialblack

13. únor 2011, 20:39:38 odpoledne #3 Last Edit: 13. únor 2011, 20:41:58 odpoledne by Arialblack
v PC Ti určitě otevřít nepůjde. Mě to nejde taky. Možná by to šlo, kdyby jsi měla v PC nějaký JAVA doplněk. Tyto soubory jsou většinou převážně dělaný pro mobilní telefony, které podporují JAVA aplikace.

EDIT:
A nemá SAMSUNG nějaký program v mobilu na instalaci JAVA aplikací? Já s tímto mobilním telefonem nemůžu sloužit. Ale co vím, tak na pár typů SAMSUNGŮ jsem jízdní řády známým nenainstaloval (bylo to tak 50:50)

thorin

Se Samsungy je problém.

Program se dá nainstalovat z počítače, ale postup je trochu složitější. Dá se vygooglovat, ale nemám to vyzkoušené (nemám k dispozici ten telefon).

Možná to půjde nainstalovat z webu - zkuste v telefonu otevřít adresu
http://www.mhdvmobilu.cz/m
a vybrat "jar" u Plzně, zda se to třeba nenainstaluje.

angel.devil001

Na Samsung S800 Jet jízdní řády jde naistalovat snadno (teda celkem:)), stačí soubor s příponou .jar, zip soubory to nevezme,takže se to musí nejdřív v počítači rozzipovat. Aby ale v Jetovi fungovaly java aplikace je třeba mít naistalovanej nákej prográmek na to, já používám Offline instalátor a jsem s nim maximálně spokojená:). Bohužel už neznám odkaz na ten prográmek, mám ho uloženej v počítači, tak musíte hledat na internetu, až ho najdete, stáhnete si zazipovaný soubor kde bude i českej návod co a jak udělat.

RobertDon

Muasir realliqda, onlayn kazinolar daha da teleb olunan olur ve istifadeciler arasinda genis yayilir. Onlarla sayt boyuk eylence imkani teqdim edir.

Biz yaratdiq top onlayn kazinolarn tehlilini, hansi ki, size edaletli oyun interfeysini teqdim edir.

Esas meyarlar kazino anlayarken:
- Edaletlilik. Butun platformalar sertifikatlarla temin olunur ve beynelxalq normalara uygun fealiyyet gosterir.
- Ustunlukler. Daimi musteriler ucun sexavetli teklifler.
- Oyun secimi. Yuzlerle ruletka, stolustu oyunlar ve real dilerler.
- Cevik destek.

En yaxsi platformalar:
- 1Win - oyuncularin sechimi.
- PinUp] - ferqli oyunlar ve shexsi bonuslar.
- Vavada - slotlar heveskarlarI ucun ideal sechim.

Daxil olun oyuna tezlikle ve etibarli 2025-ci ilin platformalarinda zovq alin!