Jízdní řád nejde nainstalovat do LG KG320s?????

Založil tivos, 09. září 2007, 18:04:43 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

tivos

Zdravím.Nedávno jsem z vašich stránek stáhnul jízdní řády pro Chomutov.Rozbalil jsem tento soubor a oba soubory jar i jad zkopíroval přes dat.kabel do svého mobilního telefonu LG KG 320s,konkrétně dosložky Others a to z toho důvodu že v jiných složkách mi to telefon nevidí.Problém je v tom ,že když pak otevřu tuto složku tak tam ony soubory jar i jad mám ovšem je u nich ikona s otazníkem a nemohu je tudíž spustit,,protože telefon mi to nenabídne.Připadá mi to že je neumí otevřít java aplikace v tomto mobilu.prosím c o s tím ,má někdo podobné zkušenosti s otevíráním aplikace v tomto telefonu?Děkuji.

Terka


thorin

Zmíněný telefon LG KG320s je problémový, protože na něm prosté zkopírování nefunguje. Asi bude nutné chvíli googlovat, zda někde nenarazíte na návod. Případně stáhnout přes wap. Bohužel nemám k dispozici žádný telefon značky LG, takže mám nulové zkušenosti.

Co se týče nokie 6230, tak tam je to jasné. Stejně jako u ostatních nokií series 40 je k instalaci nutné použít program Nokia PC Suite. Případně opět wap.

tivos

Díky za radu ovšem já jsem laik a nevím jak a kam mám soubor ke stažení co nabízíte uložit v telefonu.díky

tivos

Pardon, samozřejmě mám na mysli soubor ke stažení z wapu.

thorin

Většina telefonu automaticky pozná aplikaci v mobilní Javě a nabídne uživateli příslušnou akci, například instalaci do telefonu. Podle návodu to vypadá, že by to tak měl dělat i tento telefon. Ale jak říkám, s telefony LG nemám žádné zkušenosti.

Nahoru