DPCHJ a.s. linková doprava

Založil thorin, 21. říjen 2007, 18:09:25 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

thorin

Ve spolupráci s Dopravním podnikem měst Chomutova a Jirkova a.s. nabízíme novou službu, a sice program MHD v mobilu s daty jízdních řádů linkové dopravy tohoto dopravce. Tyto jízdní řády jsou zatím v testovací fázi. Cílem je zjistit, jaký je zájem o takovou aplikaci, a také získat podněty pro její vylepšení.

Program MHD v mobilu (jak vyplývá i z jeho názvu) je vytvořen pro zobrazování jízdních řádů linek MHD. Zobrazení jízdních řádů linkové dopravy v něm není tak přehledné. Program obsahuje jízdní řády linek pouze tohoto dopravce. Rád bych, kdybyste se se mnou podělili o své zkušenosti, postřehy či nápady, a to buď prostřednictvím tohoto fóra, nebo kontaktního formuláře. Zejména mne zajímá následující:

- Zda jsou pro vás jízdní řády v této podobě použitelné.
- Zda a jak na dipleji mobilního telefonu prezentovat linkový jízdní řád (tedy jízdní řád v té podobě, jaký je na zastávkách).
- Zkušenosti se zadáváním názvů zastávek.
- Jak vylepšit zobrazení odjezdů z dané zastávky.
- Zda mít oddělené programy pro každého dopravce či zda mít všechny linky pohromadě.

Yarkyn

Zajímalo by mne prosím proč není ke stažení nová verze? Není o ní zájem?

thorin

Přestože bych byl rád, kdyby byly aktualizace jízdních řádů k dispozici ke stažení před začátkem jejich platnosti, tak se to ne vždy povede. Teď již je ke stažení i nová verze.

Nahoru