Problém s instalací SONY XPERIA MIRO

Založil Hanka89, 31. leden 2013, 18:20:59 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

Hanka89

Dobrý den, nemůžu stáhnout aplikaci mhdvmobilu do telefonu SONY XPERIA Miro. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Díky.

Jiri Kokoska

Stahovat se musi verze pro Android a ta je zatim jen pro Plzen

RafaelIroda

Dobrý den,
Chtěla bych poprosit o radu,mám telefon Sony Xperia Miro a ráda bych si do něho stáhla aplikaci GPS s mapy,ale aby nebylo nutné při používání GPS připojení k internetu.Mohli by jste mi prosím nějakou doporučit a popsati jak tuto aplikaci nainstalovat?Jsem úplný laik.
Děkuji Fredge

Jiri Kokoska

To si ale na hodne spatnej adrese tady. Zkus mrknout na tohle
http://androidmarket.cz/aplikace/8-nejlepsich-offline-gps-map-pro-android/
Jinak Xperia Miro uz je postarsi telefon z malou pameti a diky tomu nevim jestli se tam podari dat nejaky aplikace takhle velky. Urcite jsou tam uz nainstalovany Google mapy s navigaci on line,spis doporucuju pouzit je,z moji zkusenosti staci tak 30MB na 100km v ČR,internet je u nas drahej,ale pro jednou jestli to potrebujete. Jinak stahovat s Obchodu Play,ten mate taky v telefonu. Pro radu se da jit taky do skupiny Android cz/sk ktera je na facebooku.

WarrenInsupt

potřebuju poradit s jedním menším problémem u SE Xperia Miro,

v přehledu aplikací, které má Miro instalované z výroby se mi ztratilo Latitude a Aplikace.

nemá někdo potuchy, jak to dostat zpátky ??

Jiri Kokoska

S tima vasima Mirama je to tady jak vylet do historie. A tohle je forum pro aplikaci MHD v mobilu,tak ze svoje dotazy smerujte opravdu jinam,na jine stranky,na jina fora. Aplikace Latitude byla integrovana do aplikace Mapy Google nekdy zhruba pred tremi,ctyrmi roky,tak ze po aktualizaci aplikace od vyrobce ktera je starsi,tak v podstate zmizi ikona Latitude,protoze uz je integrovana v Mapach a neni jako samostatna aplikace.

Nahoru