Dostupnost nových jízdních řádů

Založil thorin, 25. září 2007, 10:06:57 dopoledne

« předchozí - další »
Dolů

thorin

V případě aktualizace mohou být nové jízdní řády k dispozici na stánce Stažení až týden předem. Předpokládám, že stávající uživatelé to uvítají. Budou si tam moci stáhnout nové jízdní řády s předstihem. Zároveň si myslím, že noví uživatelé to těch pár dní bez programu MHD v mobilu ještě vydrží. Pokud by si program chtěli vyzkoušet před datem platnosti jízdních řádů, je nutné, aby při startu programu zadali datum z rozsahu platnosti jízdních řádů podle sloupce "Platnost dat" na stránce Stažení. Samozřejmě, že zobrazené jízdní řády jsou platné pro vybrané datum.

Tonyg

Zdravím Vás a děkuju Vám za velmi užitečný prográmek.
Píšete zde o dostupnosti aktualizací JŘ s týdenním předstihem oproti plánovanému počátečnímu datu platnosti, ale dnes (27. srpna '08) už není možné stáhnout aktuální JŘ, pouze nový s platností od 1. září '08 (alespoň jsem ten starý nedohledal). Pokud je to opravdu tak, je to trochu škoda, protože s návratem z prázdnin bych těch pár dní uvítal možná nejen já - bohužel už mi dnes bez výletu na zastávku či na i-net není dáno zjistit, v kolik co odkud kam do konce srpna jede. :-)  Můžu poprosit o ponechání downloadu aktuální verze nadoraz v souladu s její platností, např. nechat dvojí odkaz v seznamu downloadů?
Díky za odpověď, mějte se, T°

thorin

Ponechání více verzí ke stažení by bylo matoucí pro uživatele. Pak bych dostaval mnohem více stížností od uživatelů, že jim to zobrazuje špatné jízdní řády. A bylo by to kvůli tomu, že si stáhli špatnou verzi. Určitě by jich bylo více, než uživatelů s vaším problémem. Proto to nechám tak, jak to je teď. Že bude zveřejňována nová verze s předstihem.

Tonyg

Jde asi o nedorozumění: nejde o více souběžných JŘ (to je nesmysl už na první pohled), nýbrž o právě jeden aktuálně platný. Ale chápu-li správně, že s odvoláním na "matení uživatelů", jemuž lze velmi snadno předejít např. přehledným označením odkazu, je lepší namísto funkčního aktuálního JŘ nemít žádný (resp. funkční, ale bohužel neplatný), pak konečně chápu výraz "zdarma". Myslím to ve vší úctě - najde se mnoho čecháčků, kteří mají tu drzost nefunkční produkt PRODÁVAT.   :-)
Každopádně Vám děkuji za vyčerpávající odpověď. Hodně úspěchů, T°

thorin

Podle IP adresy jste z Plzne, takze pokud vam jde o jizdni rad mhd tohoto mesta, tak zrovna u toho je mozne stahnout i starsi verzi - http://thorin.wz.cz/plzen29.zip

Tonyg


zuzlivocko

nejde stáhnout verze do mobilu pro chomutovský mhd

thorin


Truxinka

dobrý den, mám stažené aktuální jízdní řády pro město Liberec. a nejdou mi v Sony Ericssonu podporující tenhle soubor nainstalovat, ani poslat dva soubory uvintř co jsem si poslala co patří jakoby pod ten hlavní a v mobilu nemám ani aplikaci na rozbalení pro město Lbc. nevíte co s tím? jen dodám že tyhle jízdní řády mám ty samé a s nimi problém není jenže už nejsou aktuální, předem díky za rady a za pomoc....

thorin

Omlouvam se, ale bohuzel jsem vas dotaz nepochopil.

Pro SE staci vzit JAR soubor a napriklad pres Bluetooth ho poslat do telefonu.

andy83

Dobrý den,chtěla bych se zeptat kam se posílají stížnosti ohledně neochoty řidičů.Děkuji

thorin

Citace: andy83  23. červenec 2011, 17:37:48 odpoledne
Dobrý den,chtěla bych se zeptat kam se posílají stížnosti ohledně neochoty řidičů.Děkuji


Pravděpodobně byste se měla obrátit na zamestnavatele, tedy na dopravní podnik.

Nahoru