MHD České Budějovice (v. 0.9.38)

Založil Kartac, 10. prosinec 2007, 13:33:38 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

Kartac

Měl bych jen poznámku, zda by v menu ODJEZDY nebylo možné, aby se výsledky řadily podle času a ne dle linek jako je to teď. Zdálo by se mi to praktičtější, pokud si dám vyhledat odjezd, abych viděl vzestupně: čas - linku - směr. Nyní je: linka - čas - směr a je nutno se proklikávat pro nalezení požadovaného spoje, nehledě na to, časy jsou přeházené z důvodu řazení podle linek. Jinak je vše OK, chyba, kterou jsem tu uváděl už se neopakovala, takže asi nějaký vrtoch nebo nekorektní instalace.

thorin

Menu Odjezdy je stavěné pro normální zastávku a normální linky MHD. Také předpokládá, že uživatel má určitou představu o tom, kam která linka jezdí. Jde o to, že jsou vidět nejbližší odjezdy pro všechny linky. Místo toho, abyste stál na zastávce a hledal v jízdních řádech nejbližší odjezd pro každou linku, program vám je takto přehledně zobrazí. Myslím si, že takto to je praktické.

Samozřejmě chápu, že v některých případech není klíčovou informací linka ale čas odjezdu. Proto plánuji do programu přidat ještě jedno menu Odjezdy, které by zobrazovalo všechny nejbližší odjezdy podle času odjezdu. Pak by odjezdy jedné linky byly v seznamu zobrazeny vícekrát.

Děkuji tedy za váš podnět. Slibuji vám, že ho do programu zapracuji. Akorát vám neslíbím, kdy to bude.

Nahoru