Čas a Samsung E 250

Založil jirrii, 05. únor 2008, 09:53:53 dopoledne

« předchozí - další »
Dolů

jirrii

Z mně neznámého důvodu, mám čas v mobilu 9:50 a v MHD mám i po korekci -2 hodiny čas 10:20 :)) tj. o půl hodiny dopředu .. :) Není to nic co bych nerozchodil, ale třeba by šlo rozšířit možnost korekci hodin v širším pásmu po půlhodinách nebo přidat možnost nastavit čas ručně :) Jirka PS: i tak mi Váš program hodně pomáha, děkuji :)

thorin

Když v hlavním menu programu vyberete "Ladění", jaké hodnoty máte u položek "Implicitní časové pásmo" a "Počet časových pásem"? Jaké máte nastaveno jazykové prostředí v telefonu?

jirrii


thorin

Hmm... a zkoušel jste měnit nastavené časové pásmo v telefonu? To by snad mohlo pomoct.

Pokud by se jednalo o více rozšířený problém, tak bych o úpravě možností korekce času v programu uvažoval. Zatím si ale myslím, že bude chyba někde ve vašem telefonu. Zkusil bych změnit časové pásmo v telefonu nebo popátrat po nějakém skrytém nastavení. Případně by mohla pomoct aktualizace firmware telefonu.

jirrii

Včera v noci mne napadlo to co tu píšete...Popíšu průběh: v MHD jsem měl čas posunutý ne o hodiny ale o půulhodiny...vyskočil jsem z MHD a v nastavení času změnil pásmo z Římského(středoevpropského) na Londýnský čas... uložil a pak zas spustil MHD..náhle byl čas posunut jen o hodiny...posunul jsem si v ladění korekci aby čas MHD odpovídal času telefonu a uložil...pak jsem skočil zas do nastavení hodin telefonu, zvolil časové pásmo Řím...a světe div se :) i MHD po spuštění už máš správný čas jako telefon.ˇ..středoevropský :) Jirka

Nahoru