Liberec

Založil hagrid, 08. únor 2008, 15:38:23 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

hagrid

Zdar
Diky za tvoji aplikaci  ;) jen bych mel takovy navrh na jednu linku link: http://www.oc-nisa.cz/kde-nas-najdete/ ; neni to sice linka DPML ale mohla by tam byt ne?  ::)

thorin

Kdo je provozovatelem této linky?

hagrid

Provozovatel by mel byt OC NISA ale nevim to jiste...

lkobr

Jezdí firma Ivan Pacák, je to linka 500

emar

Ahoj thorine,
konecne se mi podarilo nainstalovat tvou aplikaci pro mesto Breclav do obou mobilu (SoEr) :-) Je to super! Mam podobny dotaz jako ma kolega z Lbce (OC Nisa - hypernova). V Breclavi zacal jezdit v dubnu podobny autobus pro spolecnost Tesco, z Postorne az do Stare Breclavi k Tescu (zast. Krizovatka Ladna). Protoze cast Postorna a Tesco jsou na uplne opacnych stranach Breclavi, je pro nas, co bydlime v Postorne, dost komplikovane se do Tesca dostat bez prestupovani (BORS si uctuje nehorazne ceny za jednotlivou jizdu MHD - 18,-Kc!, v pripade karty je to 8,-). Linka Tesco sice jezdi jen o vikendu, ale presto je velkou pomoci, navic je zdarma. Nejsem si jist, ale myslim, ze linku zajistuje BORS, ktery zajistuje MHD v Breclavi, jiste to ovsem neni, snad jo, zkusim popatrat. Myslis, ze by bylo mozne linku zaradit do aplikace pro Breclav? Diky moc! Honza M.

radekpol

To Thorin,

ahoj. Díky za skvělou aplikaci, ale mám jednu chybu v aktuální verzi 0.9.41 MHD Liberec.
Od data 1.7.2008 nezobrazuje jízdní řád linky č.40, resp. hlásí, že tato linka nejede.

Snad se to podaří odstranit, neboť aplikace je SUPER.

Radek P.

Sagara

14. červenec 2008, 22:31:45 odpoledne #6 Last Edit: 15. červenec 2008, 11:32:01 dopoledne by Sagara
Ahoj Thorine,
po aktualizaci Libereckého MHD sice již funguje linka 40, nicméně naoplátku nefungují "spoje" a "odjezdy" (jediné co funguje jsou "jízdní řády"). Při pokusu vyhledat spoj nebo odjezd se vypíše hláška: "Kritická chyba: java.lang.IllegalArgumentException" - jediná možnost je ukončit.
Aplikace je jinak vynikající pomocník a doufám tedy, že bude opět brzy 100% funkční.
Thx, S.
P.S: vyzkoušeno se stejným výsledkem na SE k800i, SE k750i a LG KE500
_____
P.S.S: + Daly by se nějak přidat i noční spoje? hodně lidí by to uvítalo ;)

Jirkaliberec

Taky mám zobrazovanou tuto chybu ""Kritická chyba: java.lang.IllegalArgumentException". Opravdu fungují jen jízdní řády.

novakm

Ahoj.
  Vim, ze v prubehu prazdnin byla aktualizace a zmineny IllegalArgumentException byl opraven. Nicmene dnes jsem stahl 2 dny starou verzi a opet se tato IAE objevila. Slo by to prosim opravit? Pouzivam temer vyhradne vyhledani spojeni a to ted nefunguje :(
  Diky!

Martin

thorin

Tahle hláška většinou znamená, že data, která má aplikace k dispozici jsou "divná". Tzn. že jim nerozumí. Většinou to je opravdu nějaká chyba v datech. Tentokráte to bylo v datech linky 55. Již by to mělo být opraveno.

Arialblack

Zdravím, byla by možná aktualizace dat MHD Liberec? Bude tu nová linka č.27 a obnovit platnost. Dík

supergo

jizdni rad, ktery byl aktualizovan 19. 11. 2008 plati jen do 30.12.2008? to se mne nejak nezda, a pokud DPML slibil nejake aktualizace, neslo by alespon docasne upravit aplikaci tak, aby bylo mozno vyhledavat?  :)

thorin

Bohužel je to kolem vánoc složité. Ale teď jsem nahrál aktuální verzi, která by snad již měla být v pořádku (tj. skutečně aktuální). Pokud narazíte na nějaké chyby, tak mi určitě dejte vědět.

Sergei-LBC

Jediná připomínka k poslední verzi - u linky 500 je pořád starý interval, ovšem nyní jezdí po 15 minutách. ;)

Arialblack

12. ledna píšeš, že linka č.500 jezdí po 15.minutách. Ale na stránce http://www.dpml.cz/obrazky/rady/88-1-c_500_2008-10-31_2009-12-31.pdf je pořád jízdní řád, ve kterém je interval 30 minut. Těch 15.minut bylo jen 1.12.-31.12.

Citace: Sergei-LBC  12. leden 2009, 21:47:42 odpoledne
Jediná připomínka k poslední verzi - u linky 500 je pořád starý interval, ovšem nyní jezdí po 15 minutách. ;)

Nahoru