Liberec

Založil hagrid, 08. únor 2008, 15:38:23 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

thorin

Tak snad by to již mělo být opraveno. S linkou G to vidím špatně.

Arialblack

jojo, co jsem zběžně koukal na ty opravy, tak se to tváří býti v pořádku :D Děkuji mnohokrát. A co jsem koukal, tak jsem zatím nenarazil na tu chybu s tím vyhledáním navazujícího spoje, kdy to vybere pouze ten po půlnoci (jak jsme řešili ten přestup v zastávce Kubelíkova kolem 7.hodiny ráno)

Arialblack

Zdravím,

od pondělí 11.04.2011 začíná cca 4,5 měsíční uzavírka jedné z tepen Liberce a tím pádem se to dotkne nejdříve jen autobusových linek a poté i tramvajových. Jak je na tom nová verze MHD Liberec?

Děkuji za odpověď

thorin

Už je k dispozici ke stažení.

jerrymungo

Skvělé, díky za rychlou aktualizaci libereckých JŘ.

Arialblack

též i já děkuji za aktualizaci. Už jsem chtěl upozornit na dva spoje, ale už je to v pořádku opravené. Chyba byla ve služebních j.ř. Spoje jeli o 1-2 minuty dříve, než bylo avizováno v aplikaci a v zast. j.ř. pro cestující :)

Arialblack

Zdravím,

Mám dotaz. Nešlo by, třeba v příští verzi, udělat platnost spojů tak, jak to máte třeba u aplikace Praha MHD? Myslím tím třeba: jede od 26.04.2011 v pracovní dny. Jede od 01.05.2011 v NE. Jede denně atd. Myslím si, že to je takové přehlednější.

A ještě jsem narazil na jednu chybičku u l.18 v pracovní dny. Spoj v 11:50 z Fügnerovy a 12:05 od Pramenů jede POUZE v pátek. Jednu dobu to jezdilo opravdu každý pracovní den, ale o5 to jezdí zase jen v pátek...

Arialblack

Zdravím, chci se zeptat, jak to je s novou verzí aplikace MHD Liberec. Zastávkové j.ř. a služební jízdní řády jsou již na netu dopravce. Sice je ještě čas, ale tentokrát se to zdá býti skoro s předstihem :)

Arialblack

Zdravím,

chtěl bych se poptat na novou verzi j.ř. od neděle 14.08.2011. V sobotu 13.08.2011 totiž končí výluka na linkách 5 a 11 a linky se vrátí do svých původních tras a časů.

Dále bych chtěl upozornit na následující chybějící spoje:
Pracovní dny:
na lince X25 chybí spoj z Ruprechtic sídliště ve 04:25 směr Broumovská. Tento spoj je dodělávaný, málem se na něj zapomnělo, proto nebyl ani v aplikaci.

a pro neděli chybějí spoje na linkách:
X90 23:50 z Fügnerovy směr Fügnerova

19 v 19:20 z Fügnerovy směr Harcov Střelnice a v 19:34 z Harcov Střelnice směr Fügnerova.

Děkuji za info :)

Arialblack

Prosím o aktualizaci j.ř. s platností od pondělí 29.08.2011. Skončí výluky a na většině autobusových linek se změní jízdní řády.

Děkuji

Arialblack

30. srpen 2011, 21:42:14 odpoledne #85 Last Edit: 30. srpen 2011, 21:53:35 odpoledne by Arialblack
Zdravím a předem děkuji za aktualizaci j.ř.

Chtěl bych se zeptat, co nového je ve verzi 0.9.47. Myslím si, že určitě něco pro dotykové telefony, což já na svém SE K850i nepoznám. Jak je na tom vidina u změny data s možností listování v kalendáři? U SE F305 mě to tam nabízí kalendář, ale u dalších mobilních telefonů jsem se s tímto nesetkal. Určitě to není špatný nápad tam mít možnost změny data pomocí kalendáře. Myslím si, že to ulehčí práci.

P.S. Konec zprávy jsem po napsání smazal, protože už jsem přišel na to, co to způsobovalo. Napadla mě totiž ještě jedna možnost a poté bylo již všechno v pohodě.

Jinak ještě jednou díky za vynikající aplikaci!

thorin

Jediná novinka je, že to teď správně uvažuje velikonoční pondělí jako svátek. Letos mi to bohužel uteklo, takže to v to pondělí ukazovalo jízdní řády pro pracovní den, což bylo většinou špatně.

Co se týče výběru data, tak tu obrazovku poskytuje telefon. Záleží tedy na konkrétní telefonu, jakým způsobem umožňuje datum zadat. Ty "lepší" zobrazují kalendář a ty "horší" jenom den, měsíc a rok jako čísla.

jerrymungo

Chtěl bych upozornit, že jsem dnes na zastávkách liberecké MHD našel informaci, že od 10.10.2011 se mění jízdní řády na tramvajových linkách 2 a 3. Bude príma je aktualizovat, protože tyhle linky jsou nejvíc frekventované. Díky J.

thorin

Během zítřka by měla být aktualizovaná verze aplikace ke stažení.

Arialblack

Zdravím, jak je na tom tedy ta aktualizace MHD Liberec?

Nahoru