Mapa sítě

Založil rv, 28. červen 2008, 18:29:44 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

rv

28. červen 2008, 18:29:44 odpoledne Last Edit: 28. červen 2008, 18:31:16 odpoledne by rv
Dobrý den.Mám dotaz jestli by nebylo možné přidat do aplikace i mapu sítě mhd viz http://www.dszo.cz/?section=mhd&file=mapa ;  .Někdy se stává že potřebuji zjistit odjezd ze zastávky a nevím jak se jmenuje.Mapa by byla dobrý pomocník.Díky a aplikace je opravdu super.

thorin

Většina mobilních telefonů má pouze omezenou velikost paměti pro uložení programů v Javě. Některé telefony mají omezení na velikost jedné aplikace. Proto se snažím, aby aplikace MHD v mobilu byla co nejmenší a šla tak spustit na co největším množství telefonů. V tomto případě bych doporučil spíše použít nějakou externí aplikaci na prohlížení obrázků a v ní si zobrazit plánek sítě. Pokud by to vyžadovalo větší množství uživatelů, tak bych plánek do programu přidal.

ajvon

ano,mapa sítě opravdu chybí a byla by to dobrá věc. Je mi jasné že některé starší telefony by to nezvládaly, ale mohou být třeba 2 verze této aplikace, přičemž jedna by byla psávě s plánkem.

nevermind

Pridavam se za stejnou prosbu u Olomoucke MHD. Pokud by sly udelat dve verze podle narocnosti na HW telefonu, bylo by to asi idealni reseni. Plan site uz mi taky parkrat chybel, kdyz jsem byl nekde v casti mesta, kde jsem vedel, ze jsou zastavky na ruznou stranu a nevedel jsem odkud mi to jede kam potrebuju.

Nahoru