Jablonec nad Nisou

Založil hoboj, 09. prosinec 2008, 09:22:34 dopoledne

« předchozí - další »
Dolů

hoboj

Nebylo by možné v jízdním řádu Jablonce n/N zakomponovat i tramvajovou linku "11" Jablonec/Liberec i když ta spadá pod DP Liberce. Při používání jízdního řádu JBC je nutné mít kvůli této lince i nainstalovaný jízdní řád Liberce.

Arialblack

No, napadlo mě, zfa by nešlo udělat j.ř. pro Lbc a Jbc dohromady na jednu aplikaci.

hoboj

Citace: hoboj  09. prosinec 2008, 09:22:34 dopoledne
Nebylo by možné v jízdním řádu Jablonce n/N zakomponovat i tramvajovou linku "11" Jablonec/Liberec i když ta spadá pod DP Liberce. Při používání jízdního řádu JBC je nutné mít kvůli této lince i nainstalovaný jízdní řád Liberce.


Odpovím si sám   :) NE

Arialblack

Prosím o aktualizaci dat ke dni 01.11.2010. Děkuji

Arialblack

Chci se zeptat, bude aktualizace aplikace ČSAD Jbc? Do prosince SEMILY LK a nyní BUS LINE?

tolan

Nová aplikace MHD Jablonec v jar se zakusuje, tedy zasekne celý systém MT. Žádná z předchozích aplikací mi to v MT Nokia N82 nedělala.

thorin

Technicky by nemělo být možné, aby aplikace v mobilní Javě "zakousla" celý telefon. Běží totiž v chráněném prostředí a nemá přímý přístup k prostředkům telefonu. "Zakusování" je tedy primárně chybou firmware mobilního telefonu. Doporučuji aktualizovat firmware telefonu.

tolan

Díky za odpověď, FW v Nokii N82 je poslední verze. Minulé programy MHD jak Liberec, tak i Jablonec chodily stále bez problémů, stejným způsobem jsem je instaloval z SMS zprávy přeposlané prostřednictvím BT z PC. Problém je v tom, že prográmky MHD jdou perfektně, ale po jeho ukončení již nelze spustit jakoukoliv jinou aplikaci v MT, nebo i program MHD 2.města. V okamžiku, kdy se má další aplikace spustit, "zatuhne" a musím vypnout a znovu startovat MT, což dost zdržuje. Již jsem oba prográmky MHD několikráte odinstaloval a znovu nainstaloval a stav se nezlepšil. Ještě 1 postřeh - program MHD Liberec lze do MT stahovat, u MHD Jablonec při pokusu instalovat do MT ze staženého rozzipovaného balíčku instalačním prográmkem který nainstaluji do MT  se objeví nelze nainstalovat program jar, chyba aktualizace. (U liberecké MHD to stahne bez problémů).

thorin

Dnes jsem aktualizoval Jablonec - tato verze také zlobí?

tolan

Nejprve připomínka:  z menu Jízdní řády - Vyberte linku  se chybně zobrazuje linka 12 - nelze zde odjet ze Žižkova Vrchu, nevede tam. Instalace do MT souborem JAD je nyní zcela bezproblémová. Aplikace běhá velmi svižně. Bohužel na rozdíl od původních aplikací MHD v mobilu si nerozumí s OS Symbián v Nokii. Mám stále ještě nainstalován obdobný program PAD JBC, se kterým problém není, bohužel již není aktuální a aktualizován zřejmě nebude.Tento prográmek mohu stále neomezeně spouštět, pracovat s ním a bez problému po jeho ukončení přecházet na jakékoliv další aplikace v MT. U nově vytvořených programů MHD nikoliv, vždy po ukončení programu a pokusu o spuštění jakékoliv jiné aplikace tato ("zatuhne") a je nutný zdlouhavý restart MT.

jip

04. září 2012, 19:45:34 odpoledne #10 Last Edit: 04. září 2012, 20:18:14 odpoledne by jip
neběhá mi nová verze jízdního řádu pro Jablonec nad Nisou (od 3.9.2012), byla by možná kontrola


Už jsem to vyřešil, pomohla odinstalace celého programu

Nahoru