Windows Mobile 6 a Samsung i900 Omnia

Založil mkudlacek, 13. prosinec 2008, 12:50:07 odpoledne

« předchozí - další »
Dolů

mkudlacek

Dobrý den,
program se podařilo v pořádku nainstalovat do Java. Ovládání funguje až na vyhledávání v názvech zastávkách. Je tam nutné používat numerickou klávesnici nebo "šipky". Ty ovšem Pocket PC zpravidla nemají (tedy alespon ne Samsung i900 Omnia). Proto není možné určovat zastávky. Samozřejmě je možné přepnout do numerické klávesnice ale zde nemám k jednotlivým číslům udané písmena, která se tam skrývají. Bylo by možné aplikaci rozšířit o možnost výběru přímo z displeje nebo jinou formou zadávání písmen ? Děkuji. Jinak se mi aplikace líbí,ale zatím ji mohu používat jen pro výběr podle čísel trolejbusů / autobusů a to vždy z výchozí stanice.

Díky

thorin

Při tvorbě programu bylo ovládání přizpůsobenu telefonu klasické konstrukce. Použití na telefonu bez tlačítek je proto trochu problémové. Pro zadávání čísel linek a názvů zastávek budete muset používat virtuální klávesnici. Pokud není ve vaší implementaci mobilní Javy dostupná, doporučuji použít jinou. Zadávání funguje (nebo by alespoň mělo) jak z numerické, tak z písmenkové klávesnice.

chroust

pichnu to sem, jelikoz mam take WM 6.1 (HTC Touch Diamond). Lbc verze obsahuje chybu ve vyberu jizdniho radu. Zvolim linku - ok, zvolim zastavku - ok, zvolim druhou zastavku - ok a pak to jen vypise Kriticka chyba: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException.
Spoje a odjezdy funguji v pohode. Ale pro me hlavni fce jizdnich radu  ;)

Java je tam verze Esmertec Jbed build ID: 20080610.2.1

thorin


Nahoru